mandag den 23. juni 2014

Mango marmelade

ca. 2½ glas á 2½dl

950 g Mango (ca. 620 g ren frugt kød)
310 g sukker
¾ tsk. Rød Melatin

Befri mangoen for skal og sten. Skær den derefter i mindre stykker.
Læg mangostykkerne og sukker i en gryde. Lad det stå ½-1 time og lad sukker trække saft ud af mangoerne.
Kog op og lad det kog indtil mangoerne er helt møre. Alt efter hvor store klumper der ønskes i marmeladen kan en stavblender lige orde det. Jeg kørte mit igennem med stavblenderen, så er marmeladen jævn.
Melatin blandes med 1 spsk sukker og drysses over den kogende marmelade.  Lad marmeladen kog i 2 min.

Marmeladen hældes op i skolede og atamon skyllede glas.
Disse to mango vejede 950 g.

2 kommentarer:

  1. Tænker at den også ville være god med lidt surt :-)
    Har du prøvet det?

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej det har jeg ikke, tror godt en citrusfrugt kan give mangoen en lille pift :o)

      Slet