lørdag den 18. juni 2011

Amerikanske chokolademuffins

6 store muffins ( 12-16 alm)

300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
4 spsk kakao
115 g farin
265 g mørk chokolade, hakket
2 æg
3¾ dl kærnemælk
90 g smør, smeltet

For varm ovnen til 190°.
Mel, bagepulver og kakao sigtes ned i en skål. Sukker og chokolade røres i, lav en fordybning i midten.
Pisk æg og kærnemælk godt sammen og hæld det over de tørre ingredienser. Tilsæt det smeltede smør.
Rør dejen sammen med en dejskraber. Ikke for længe, den må gerne være klumpet.

Fordel dejen i forede muffinsforme.
Bag dem i ca. 25 min. Stik kagerne med en strikkepind og se om de er færdig bagte.
Lad de færdige muffins hvile i formen i 5 min og stil dem over på en bagerist.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar