lørdag den 31. marts 2012

Corn Bread

75 g hvede mel
150 g majsmel
1 stk. salt
1½ spsk. bagepulver
1 spsk. sukker
50 g smeltet smør
2½ dl mælk
3 æg

Form: 22 cm rund el. 20 x 20 cm

Indstil ovnen på 200°. Sigt mel, majsmel, salt og bagpulver sammen i en stor skål. Rør sukker i.
Bland det smeltede smør, mælk og æg sammen.
Pisk væsken ned i melblandningen.
Hæld dejen i den smurte/forede form og bag i 20-25 min. Tjek evt. med en køkkennål.

Vend brødet ud og lad det afkøle lidt. Server det varmt med lidt smør.

Tips: Lav evt. dobbelt corn bread; tilsæt 200 g majs (frosne el. dåse)
Gør brødet mere rustik; erstat noget af hvede melet med fuldkornsmel, speltmel eller andet.


Godt brød, som tilbehør til det varme/lune måltid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar